Over mij 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mij en een kijkje komt nemen op deze pagina. Ik ben Suzan Harmsen Ik fotografeer met liefde Mens, dieren en natuur. Sinds een jaar ben ik actief bezig met fotografie. Samen met mijn vriend woon ik Heino.

Naast mijn functie als secretaresse bij een groot bouwbedrijf ben ik dol op fotograferen. Naast het fotograferen van honden of mensen, kun Je mij vinden in de tuin of in de natuur, voor het fotograferen van vlinders, bloemen,  vogels, paddenstoelen of landschappen.

Ik kan genieten van een avond met vrienden, uit eten gaan, buiten zijn en ik droom graag over onze volgende reisbestemming. want echt reizen maken, mooie plekken ontdekken en we laten ons graag verassen door al het mooie van de natuur.

Bij elkaar opgeteld kun je wel stellen dat ik dol ben op de natuur en dit graag laat terugkomen in mijn foto's, ik neem jullie dan ook graag me op mooie plekjes rond Heino.
Willen jullie meer weten over mij of het boeken van een shoot? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!

L i e f s      S u z a n
                                    
Een paar weetjes over mij 


Spontane uitjes - chips- Heino-  een broodje avocado - blote voeten in het zand  - een theetje op de bank - Twan - Bourgondische borrelplanken op verjaardagen -  genieten van de kleine dingen maar altijd op zoek naar groter geluk -  een dansje wagen op een goed feestje - mooie carpaccio - plekken ontdekken - lange zomeravonden- Honden- lange wandelingen door het bos, droog bloemen- rooibos thee- rode wijn- Wrapjes met carpaccio en kipWil je meer van mijn foto's bekijken?
Je bent al iets meer over mij te weten gekomen, leuk! Natuurlijk is het ook belangrijk dat mijn stijl van fotograferen en de nabewerking jou helemaal aanspreken. Bekijk daarom eens een aantal van mijn shoots, zoals ik die aflever bij mijn klanten. Geen losse foto's, maar het hele verhaal.
Lieve Woorden
LAURA EN PATRICK 

Ontzettend blij zijn wij met de foto's van Suzan. We hebben al meerdere shoots bij haar gedaan zoals de zwangerschapsshoot en de newbornshoot en elke keer weer zijn de foto's fantastisch!
Naast dat de foto's super mooi zijn is het altijd super gezellig en is er een ontspannen sfeer. Als ze je mee neemt op pad kom je op de mooiste plekjes. De foto's van Suzan zijn ongedwongen en weet ze betoverend vast te leggen. Elke keer verbazen we ons weer hoe mooi de foto's zijn als ze ze heeft toegestuurd. Super blij met Suzan en haar foto's, zeker aan te raden!
MONIQUE EN BART

Suzan is een enorme fijne fotograaf om mee te werken, spontaan, gedreven, ze neemt écht de tijd voor je en je merkt dat ze het met veel passie doet. Daarnaast kent ze ook mooie locaties wat net dat beetje extra geeft aan de foto's.

Ze heeft voor ons een zwangerschapshoot en een newbornshoot gedaan en wat zijn we trots/blij met de resultaten.We zouden haar zo weer boeken voor een shoot!
MARGRIET

Suzan is echt een lieve, leuke fotograaf. Wij voelde ons erg op ons gemak toen ze ons gezin fotografeerde! Voor de camera staan voelt vaak zo ongemakkelijk maar door haar humor en aansturing ging de shoot zo releaxt. Ook is Suzan echt snel en gul in het aanleveren van foto's.
Dikke aanrader. 
Back to Top