LIFESTYLE  FOTOGRAFIE
NATUURLIJK EN ONGEDWONGEN
_______________________________________________________________________________
JOEHOE!
LEUK DAT JE ER BENT!
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik fotografeer alles wat met liefde te maken heeft. Ik fotografeer bijvoorbeeld stelletjes, new born de leukste gezinetjes en mooiste babybumps! Heb je zelf een tof idee wat je wil vereeuwigen op foto? Laat het dan weten!  


Wil je meer over mij weten? Ik vertel je alles
           


Wat ik voor je kan doen

NEWBORN SHOOT
Ahh jullie kleintje is geboren! gefeliciteerd!!
het klinkt heel cliché, maar de tijd dat jullie babytje zo klein is gaat heel snel voorbij en je vergeet dan snel hoe klein jouw kleintje was. Ik leg met liefde en geduld de kleine details voor jullie vast 
ZWANGERSCHAP SHOOT

Hoera, je krijgt een baby. Ik leg deze bijzondere gebeurtenis graag voor je vast in een intieme zwangerschapshoot. Jouw bolle buik voor altijd op de foto. Zodat je na de zwangerschapsperiode terug kunt kijken naar deze prachtige tijd.
LOVE SHOOT

we hebben ze allemaal, al die charmante selfies op de telefoon. maar nu is het tijd voor een fotoshoot van jullie als koppel waar naar jullie met een grote glimlach naar terug kunnen kijken! Mijn beelden zijn romantisch en liefdevol maar ook spontaan en speels. met subtiele aanwijzingen zet ik jullie samen op jullie beste op de foto. niet urenlang posteren maar veel knuffels en plezier!
GEZIN SHOOT

Foto`s met  je gezin zijn zo waardevol en hoe vaak komt het voor dat jullie er met zijn alle opstaan? vaak sta je er alleen op. Met je kindje(s) op een gezellige en ongedwongen manier zorg ik dat jullie allemaal leuk op de foto`s staan. Ben je bang dat je kindje geen zin heeft of niet wil luisteren, daar hoef je niet bang voor te zijn het komt echt wel goed. 
"Liefde voor alle herinneringen die we willen vasthouden en koesteren, is wat ik het liefst doe.
Het leven gaat al snel genoeg voorbij."
Marloes en Jarco Love shoot
Marloes en Jarco Love shoot
New born shoot
New born shoot
Marloes en Jarco Love shoot
Marloes en Jarco Love shoot
New born shoot
New born shoot
New born shoot
New born shoot
Marloes en Jarco Love shoot
Marloes en Jarco Love shootInteresse? 


Ben je geïnteresseerd in een toffe shoot? Neem dan gerust contact met mij op! Vind ik leuk :-)
Kaylie en Jesper

Suzan heeft voor ons een zwangerschapsshoot gefotografeerd en wat zijn wij blij met het eind resultaat! Tijdens de shoot was het heel relaxed, hielp ons op weg met bepaalde poses en liet ons lachen waardoor er veel spontane foto's zijn gemaakt. Ze neemt de tijd voor de shoot en we kregen diezelfde avond nog een voorproefje, dat was erg leuk!
Wij zouden Suzan zeker aanraden als fotografe.

Nieuwsgierig na het verhaal? Klik hier om de BLOG te lezen
Back to Top